Derik ilçesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili ile birlikte ilköğretim öğrencilerine tatil hediyesi dağıtıldı.
Öğrenci dostu Belediye, öğrencilere maddi ve manevi desteği vermeye devam ediyor.
İlkokula yeni başlayan minik öğrencilere 3 bin adet çanta hediye edilirken, ara tatilde öğrencilerin daha keyifli ve daha verimli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla “karnenin getir, hikaye kitabını al” kampanyası çerçevesinde karne hediyeleri dağıtıldı.
Sabah erken saatlerinden itibaren öğrenciler, velisi ile birlikte Derik Belediyesi’nden hediyesini alan miniklerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.
Derik Belediye Eş başkanı Songül Özbahçeci, Cenegiz Temelli, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve belediye meclis üyeleri tarafından miniklere karne hediyesi olan hikaye kitapları verildi.
Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte tüm öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller geçirilmesi dileklerinde bulunuldu.