Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB), akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında, TOBB’a bağlı oda ve borsa başkanlıklarına sistem geliştirme ziyaretleri düzenliyor.
Geliştirme ziyaretinde yapılan açılış toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin ve Meclis Üyeleri ve Borsa personeli katıldı.
Bu ziyaretler kapsamında 8. Dönemde gerçekleştirilen denetimde, Ticaret Borsamıza geliştirme ziyareti düzenlendi.
Akreditasyon standardı kriterlerinin sürecini gözlemlemek amacıyla yapılan geliştirme ziyareti bağımsız denetçi kuruluş Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş.’den Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca tarafından gerçekleştirildi.
Burada konuşan Başkan Mehmet Şahin, “Borsamızın 2021- 2024 vizyonu doğrultusunda Elektronik satış salonu ile Türkiye’nin en büyük hububat ticaret merkezinde alıcı ve satıcı arasında alışverişin rehabilite edilerek düzenlenmesini, kayıp kaçak oranının düşürülmesini sağlayarak tarımsal ticaretin geliştirilmesine katkı sağlamayı hedeflerini, Türkiye Yüzyılı yakışan projeleri, borsamızın gerçekleşen ve yapılması planlanan proje çalışmalarını anlattı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB), akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında yapmış olduğu ziyarette Borsamızı Daha İyi bir hedefe taşıyacağız.
Akreditasyon geliştirme ziyaretinde, yönetim ve oda borsa mevzuatı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, iş planlaması ve yönetimi, haberleşme ve yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı, üye ilişkileri, kalite yönetimi, iletişim ağı, politika ve temsil, bilgi ve danışmanlık ve destek, iş geliştirme ve eğitimi gibi tüm hizmet faaliyetleri ve kalite dokümantasyon sistemi Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca ve Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Metin Sert tarafından incelenecektir.